Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate definește modul de colectare a datelor personale sau a altor tipuri de informații, precum și modalitatea prin care le protejăm. DFS Algoritm Creativ SRL, deținătorul www.1statribut.com, garantează confidentialitatea datelor personale și vă colecta și folosi datele dvs. doar pentru procesarea comenzilor, din motive legale sau pentru activități de marketing proprii.

Utilizatorii ce vizitează www.1statribut.com, beneficiază de următoarele drepturi și obligații:

  • dreptul la informare
  • dreptul la acces/rectificare a datelor
  • dreptul la stergerea datelor, cu excepția situatiilor care implică respectarea unei situații legale
  • dreptul la opoziție

DFS Algoritm Creativ SRL nu încurajează spam-ul și nu transmite informațiile personale către terți, și de asemenea, nu vinde sau schimbă date cu alte entități.

Toate informațiile ( nume, prenume, adresă, email, telefon) obținute prin intermediul site-ului www.1statribut.com sunt colectate doar cu consimțământul utilizatorilor și vor fi folosite pentru comunicarea cu aceștia, pentru livrarea comenzilor, pentru informări cu privire la funcționarea site-ului, oferte și promoții.

Procesarea datelor este realizată pentru serviciile de plată online ( Netopia ) și pentru livrarea produselor ( Poșta Română, Fan Courier, Urgent Cargus ). Aceste companii au acces la datele dvs. doar pentru a-și desfășură activitatea și nu pot folosi informațiile în alte scopuri.

Orice utilizator al site-ului poate opta pentru ștergerea adresei de e-mail de pe site-ul nostru trimițând o cerere la următoarea adresă: contact@1statribut.com. În cazul în care doriți să rectificați, actualizați sau să ștergeți date incomplete ne puteți scrie la adresa: contact@1statribut.com.