Livrarea și returul

1.Livrarea

1.1 Costul tuturor livrărilor către România este de 19 lei.

1.2 După ce plata dvs. a fost recepționată, comanda vă fi procesată (produsă) în aproximativ 5-7 zile lucrătoare. Veți primi un e-mail de confirmare la finalizarea comenzii.

1.3 Împachetăm coletele cu cea mai mare grijă. La momentul la care recepționați coletul verificați dacă comanda dvs. a ajuns în stare bună. Dacă considerați că pe timpul transportului produsul a fost afectat, puteți refuza primirea și să o returnați curierului. Noi vom înlocui produsul în maxim 3 zile lucrătoare de la recepționarea lui înapoi.

2.Returul

2.1 Dacă produsul nu este conform așteptărilor dvs. îl puteți returna în următoarele 14 zile. Înainte de a-l returna, vă rugam să ne trimiteți un e-mail pe adresa: contact@1statribut.com. Costul transportului la retur este în sarcina dvs. Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare, neutilizat și în ambalajul original. Atribut își rezervă dreptul de a refuza returnarea produsului dacă aceasta a fost folosit, distrus pe parcursul transportului sau că urmare a utilizării/mânuirii necorespunzătoare.

2.2 După acceptarea produsului returnat, plata către dvs. se vă face în maxim 7 zile de la recepționarea produsului.

2.3 Retururile primite după cele 14 zile nu pot fi acceptate.