Despre noi

Atribut a fost lansat în 2015 din pură pasiune. În spatele brandului se află Florina Sirman, cea care se ocupa atât de designul colecțiilor cât și de producția lor, în atelierul situat în București.

Găsesc o provocare în a crea obiecte originale, inovative și funcționale cu un aspect minimalist, atemporal, pentru a oferi design și functionaliate în produsele mele.

Nu exclud în viitor și alte combinații de materiale așa cum nu exclud ideea de a crea și alte obiecte de design, nu neapărat poșete. În tot acest proces, urmăresc să îmi exersez creativitatea și să îmi trăiesc pasiunea.

Atribut este un spațiu creativ destinat practicării creativității. Atribut este despre alăturarea de materiale și texturi, despre crearea de forme și volume. Este, de asemenea, despre părăsirea căilor cunoscute și explorarea de noi spații, noi oportunități, noi orizonturi. Este o călătorie!

Atribut înseamnă o abordare particulară a materialelor ce poate fi ușor simțită. Brand-ul țintește să experimenteze cu texturile, formele și materialele, ce definesc ideea de poșetă.

Creațiile noastre sunt o expresie condensată de creativitate, energie pozitivă și design conpemporan. Brand-ul combină tăieturile simple și micile detalii pentru a obține cea mai înaltă formă de rafinament.

Aici puteți găsi o colecție de poșete originale, lucrate artizanal. Fiecărui design, material și textura îi este oferită o atenție specială și fiecare object este produs chiar de către designer, în atelierul din București. Abordarea asupra pielii este una neconvențională.

Fondator - Florina Sirman